Inscripcions

La ‘Jornada sobre la precarietat laboral’ aplegarà un seguit de taules rodones amb professionals de tots els àmbits que han viscut de primera mà aquesta situació. Aquesta iniciativa impulsada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya té l’objectiu d’analitzar les inestables condicions laborals que viuen molts professionals del periodisme i la comunicació. La degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, obrirà la jornada a les 09:00 i a continuació Ricardo Gutiérrez, secretari general de la Federació Europea de Periodistes, inaugurarà la jornada.

La jornada és oberta a tothom, col·legiats i no col·legiats, tot i que per assistir a la jornada és imprescindible inscriure’s prèviament. No t’ho pensis més i vine el divendres 10 de novembre al Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya nº10, Barcelona). Apunta’t aquí!  

A més, el Col·legi de Periodistes ofereix la possibilitat de reservar un menú (12,95€) al restaurant Cullera de Boix a tots els assistents que desitgin quedar-se a dinar Només cal indicar-ho a través del formulari d’inscripció de la jornada.

Anuncis
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close